Reisserie.

Ontworpen voor de reis. Samengesteld voor blijvende duurzaamheid. Gebouwd om lang mee te gaan.

Met de wereld om te ontdekken biedt de Travel serie van Rains doelmatige en dynamische metgezellen, speciaal samengesteld om jou overal te vergezellen. Elk artikel is zorgvuldig vervaardigd, georganiseerd voor het gemak en geleverd met kwaliteit tot in de details. Unieke combineerbaarheid ontsluit een veelheid aan mogelijkheden voor elk type avontuur, met combineerbare tassen voor de kenmerkende trolleys van Rains.
 • Hilo Weekend Bags

  De Hilo Weekend Bag is Rains' kijk op de essentiële weekendtas en een van de drie verkrijgbare formaten.

  Ontdek
 • Texel Duffel Bags

  De Texel Duffel Bag is zorgvuldig ontworpen voor ongeëvenaarde functionaliteit tijdens het reizen.

  Ontdek
 • Texel Kit Bags

  De compacte en functionele Texel Kit Bag biedt ruimschoots plaats voor sportuitrustingen of benodigdheden voor korte reizen.

  Ontdek
 • Texel Cabin and Check-in Bags

  De Texel Check-in Bag en Texel Cabin Bag zijn gemaakt van het kenmerkende waterdichte PU van Rains, met een halve schelp voor optimale duurzaamheid tijdens het transport.

  Ontdek
 • Texel Crossbody Bag

  De betrouwbare Texel Crossbody Bag is slank, waterdicht en optimaal georganiseerd.

  Ontdek
 • Texel Tote Backpack

  Het dynamische ontwerp van de Texel Tote Backpack is zo geproportioneerd dat er volwaardige technologie in past en kan op twee manieren worden gedragen.

  Ontdek
 • Texel Wash Bag

  De Texel Wash Bag is gemaakt van waterdicht PU en geschikt voor cosmetica in reisformaat, met een slimme indeling aan de binnenkant.

  Ontdek
 • Texel Cabin Trolley

  De handbagagekoffer van Rains is gemaakt van duurzaam polycarbonaat, georganiseerd voor het gemak en uiterst veilig, en rolt op vier multidirectionele wielen.

  Ontdek

Pairable bags.

Haal de opgave uit het reizen met de Texel-serie van Rains. Dankzij de combinatiemogelijkheden blijft de bagage netjes gegroepeerd, heeft u uw handen vrij en kunt u zich concentreren op de leuke kant van het reizen. Schuif eenvoudig de geïntegreerde trolleyhoes aan de achterkant om de telescopische comforthandgrepen, zet deze vast met een rits, en ga!

Een stijl voor iedere reis.

Hilo Weekend Bags.

Vind je perfecte metgezel voor weekendjes weg in onze collectie Hilo Weekend Bag. Deze tassen zijn gemaakt om de eisen van het reizen te weerstaan en bieden zowel stijl als functionaliteit.

Shop Hilo Weekend Bags

Texel Cabin Trolley.

Op- en afrollen. De handbagagekoffer van Rains rolt moeiteloos op vier multidirectionele wielen. De waterdichte dubbel opvouwbare body van duurzaam polycarbonaat heeft twee ruime compartimenten en wordt afgesloten met een TSA-goedgekeurd geïntegreerd slot. Trek de telescopische handgreep omhoog tot een voor u comfortabele hoogte.

Shop Trolley

Texel Duffel Bags.

De Texel Duffel Bag wordt gekenmerkt door een kenmerkend cilindrisch profiel en is zorgvuldig ontworpen voor ongeëvenaarde functionaliteit tijdens het reizen - zelfs als het alleen om uw dagelijkse woon-werkverkeer gaat. Een ruime opening en innovatieve organisatie zorgen ervoor dat er geen ruimte verloren gaat. Reist u licht? Het is ook verkrijgbaar in kleinere maten.

Shop Texel Duffel Bags

Texel Kit Bags.

De compacte en functionele Texel Kit Bag biedt ruimschoots plaats voor sportuitrustingen of benodigdheden voor korte reizen. Het waterdichte ontwerp is netjes georganiseerd en heeft een aan de achterkant gemonteerde trolleyhoes, zodat het naadloos over de handgrepen van trolleys glijdt voor gemakkelijk vervoer.

Shop Texel Kit Bag Shop Texel Kit Bag Large

Vergelijk tassen.

Weekend- en Duffel Bags

Koffers

Ervaring in 3D.

Texel Cabin Trolley

Texel Duffel Bag

Ontdek meer reisartikelen >