Are you in the right place?

Please select your shipping country.

Verzenden

Rains biedt gratis verzending voor bestellingen van €40 of meer. Alle bestellingen worden verzonden vanuit het hoofdkantoor van Rains in Denemarken tijdens de kantoortijden van de koeriersdienst en zullen op dezelfde dag worden verwerkt als de bestelling voor 14.00 uur is geplaatst. We verzenden naar Nederlandse adressen. Als u zich buiten Nederland bevindt, selecteert u hier uw land van verzending.

Levertijden voor bestellingen met gepersonaliseerde producten zullen langer duren dan de standaard leveringen.


Verzendopties

UPS Standard Access Point (3-5 werkdagen):
5 € / gratis voor bestellingen van €40 of meer

DHL Standard Delivery (3-5 werkdagen):
7 € / gratis voor bestellingen van €200 of meer

DHL Express Delivery (1-2 werkdagen):
17 € / 12 € voor bestellingen van €200 of meer

Zodra je pakket verzonden is, kun je het via track and trace volgen. Zodra je bestelling is verzonden is, ontvang je per e-mail een link naar volginformatie.

Retours / Omruilen

Je kunt binnen 30 dagen ongebruikte artikelen retourneren, gerekend vanaf de dag van ontvangst. Je kunt een artikel ook ruilen voor een andere maat of kleur. Vul hiervoor ons Retourformulier in. Als een artikel uitverkocht is, ontvang je een volledige terugbetaling.

De geretourneerde artikelen moeten ongebruikt en in de originele verpakking met aangehechte labels naar ons worden teruggestuurd. Op het Retourformulier staat vermeld welke gegevens we van je nodig hebben en waar je de artikelen naar kunt terugsturen. De klant is zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten, die per land kunnen verschillen.

Als je een artikel wilt omruilen voor een andere kleur of maat, kun je het artikel binnen 30 dagen terugsturen vanaf de datum dat je het artikel hebt ontvangen. Vul hiervoor het Retourformulier in. We zullen je vervolgens het omgeruilde artikel gratis toesturen. Als blijkt dat het artikel is uitverkocht, betalen we je het volledige bedrag terug. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.

Als je vragen hebt, kun je een kijkje nemen op de pagina met Veelgestelde Vragen.

X

Ga met ons mee op reis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Rains en lees meer over reizen, architectuur, food, fashion en kunst.