Are you in the right place?

Please select your shipping country.

Verzenden

Rains biedt gratis verzending voor bestellingen van €80 of meer. Alle bestellingen worden verzonden vanuit het hoofdkantoor van Rains in Denemarken tijdens de kantoortijden van de koeriersdienst en zullen op dezelfde dag worden verwerkt als de bestelling voor 14.00 uur is geplaatst. We verzenden naar Nederlandse adressen. Als u zich buiten Nederland bevindt, selecteert u hier uw land van verzending.

Levertijden voor bestellingen met gepersonaliseerde producten zullen langer duren dan de standaard leveringen.


Verzendopties

UPS Standard Access Point (3-5 werkdagen):
5 € / gratis voor bestellingen van €40 of meer

DHL Standard Delivery (3-5 werkdagen):
7 € / gratis voor bestellingen van €200 of meer

DHL Express Delivery (1-2 werkdagen):
17 € / 12 € voor bestellingen van €200 of meer

Zodra je pakket verzonden is, kun je het via track and trace volgen. Zodra je bestelling is verzonden is, ontvang je per e-mail een link naar volginformatie.


DHL Standard - On Demand Delivery

Op de dag van levering wordt er een sms en/of e-mailbericht gestuurd om de ontvanger te informeren over de tijd waarop het pakket geleverd wordt. Ontvangers kunnen beslissen hoe, waar en wanneer de aflevering plaatsvindt. Ontvangers kunnen DHL toestemming geven om de bestelling zonder handtekening af te leveren. Lees verder →


Niet opgehaalde pakketten

Als je niet in de gelegenheid bent om om je levering volgens afspraak op te halen, berekenen we de originele verzendkosten. De kosten worden ingehouden op je terugbetaling.

Covid-19

Rains verhoogt de maatregelen om de snelle en veilige levering van rains.com aankopen te verzekeren. Vanwege de huidige situatie verzekeren we u dat:

  • Bestellingen zonder vertraging worden verstuurd vanaf rains.com.
  • Er extra hygiënemaatregelen genomen worden bij het hanteren en verpakken van bestellingen bij rains.com.
  • Er, overal waar rains.com naar verstuurt, thuisleveringsopties mogelijk gemaakt zijn.
  • Het 30-dagen retourbeleid verlengd is, startend vanaf het moment van opheffing van nationale isolatie- en quarantainemaatregelen.


Retours

We bieden de mogelijkheid om via rains.com bestelde producten van ons te retourneren. Je hebt vanaf de dag van ontvangst 30 dagen om ongebruikte artikelen te retourneren en je geld terug te krijgen. Let op, op dit moment is het niet mogelijk om artikelen te ruilen, tenzij de artikelen defect zijn of de verkeerde artikelen zijn geleverd. Als je een andere maat of een andere stijl wilt, dan zult je een nieuwe bestelling moeten plaatsen. Lees meer →

Rains nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze nieuwste collectie introducties, exclusieve drops en updates van Rains.