Are you in the right place?

Please select your shipping country.

Verzenden

Rains biedt gratis verzending voor bestellingen van €40 of meer. Alle bestellingen worden verzonden vanuit het hoofdkantoor van Rains in Denemarken tijdens de kantoortijden van de koeriersdienst en zullen op dezelfde dag worden verwerkt als de bestelling voor 14.00 uur is geplaatst. We verzenden naar Nederlandse adressen. Als u zich buiten Nederland bevindt, selecteert u hier uw land van verzending.

Levertijden voor bestellingen met gepersonaliseerde producten zullen langer duren dan de standaard leveringen.


Verzendopties

Post NL:
7 € / gratis voor bestellingen van €40 of meer

Zodra je pakket verzonden is, kun je het via track and trace volgen. Zodra je bestelling is verzonden is, ontvang je per e-mail een link naar volginformatie.


Niet opgehaalde pakketten

Als je niet in de gelegenheid bent om om je levering volgens afspraak op te halen, berekenen we de originele verzendkosten. De kosten worden ingehouden op je terugbetaling.

Retours

We bieden de mogelijkheid om via rains.com bestelde producten van ons te retourneren. Je hebt vanaf de dag van ontvangst 30 dagen om ongebruikte artikelen te retourneren en je geld terug te krijgen. Let op, op dit moment is het niet mogelijk om artikelen te ruilen, tenzij de artikelen defect zijn of de verkeerde artikelen zijn geleverd. Als je een andere maat of een andere stijl wilt, dan zult je een nieuwe bestelling moeten plaatsen. Lees meer →

Rains nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze nieuwste collectie introducties, exclusieve drops en updates van Rains.