Retourneren

We bieden de mogelijkheid om via rains.com bestelde producten van ons te retourneren. Je hebt vanaf de dag van ontvangst 30 dagen om onbeschadigde producten te retourneren en je geld terug te krijgen. Let op, op dit moment is het niet mogelijk om artikelen te ruilen, tenzij de artikelen defect zijn of de verkeerde artikelen zijn geleverd. Als je een andere maat of een andere stijl wilt, dan zult je een nieuwe bestelling moeten plaatsen.

Restitutieverzoeken voor online aankopen kunnen niet worden ingewilligd in onze fysieke Rains Stores. We zijn echter altijd graag bereid om een ruil voor een ander product, kleur of maat aan te bieden. Breng je pakbon of factuur naar de winkel. Neem voor producten die zijn gekocht bij een erkende Rains-dealer contact op met de betreffende dealer voor terugbetaling/omruiling.


In de volgende gevallen moet je contact opnemen met mail@rains.com voordat je de goederen aan ons retourneert.

  • Als je een beschadigd of verkeerd product ontvangt
  • Als de garantieperiode is verstreken

Volg de onderstaande stappen voor terugbetalingen:

1. Registreer hier uw retour.

2. Zodra het formulier is ingevuld, stuur je de producten naar Rains Headquarter op Jens Olsens Vej 13, 8200 Aarhus N, Denmark.

  • Verpak je product(en) in een stevige verpakking, bijvoorbeeld de Rains-verzenddoos waarin het product of de producten is/zijn geleverd.
  • Houd er rekening mee dat je de kosten van de verzending draagt, tenzij je product defect is. Als u ervoor kiest om ons pre-paid verzendlabel te gebruiken, wordt er €7 in mindering gebracht op het te retourneren bedrag.
  • Klanten zijn verantwoordelijk voor verloren pakketten bij het retourneren van producten aan Rains.
  • Als er artikelen worden geretourneerd die zijn gekocht samen in een pakket met andere artikelen of die in de aanbieding waren, dient u deze extra artikelen te retourneren. Als de artikelen niet worden geretourneerd, wordt de waarde van de artikelen in mindering gebracht op het tegoed.

3. We zullen je verzoek verwerken zodra we je pakket hebben ontvangen en je ontvangt kort daarna een e-mailmelding. Je kunt binnen 14 dagen na het verwerken van je retourzending een terugbetaling verwachten.

  • Verzendkosten worden terugbetaald wanneer je de volledige bestelling retourneert.
  • Verzendkosten voor niet-standaard verzending worden niet terugbetaald, tenzij de artikelen defect zijn of de verkeerde artikelen zijn geleverd.
  • We behouden ons het recht voor om waardevermindering van het retourbedrag af te trekken als het product niet in de oorspronkelijke staat is.

 

Niet opgehaalde pakketten

Als je niet in de gelegenheid bent om om je levering volgens afspraak op te halen, berekenen we de originele verzendkosten. De kosten worden ingehouden op je terugbetaling.