Are you in the right place?

Please select your shipping country.

Over Rains

Rains is een modern lifestylemerk dat waterdichte regenkleding voor wereldburgers ontwerpt. Rains heeft duidelijke Scandinavische roots, wat resulteert in een compromisloze benadering van eenvoud, die is verankerd in zowel functionaliteit als relevantie. Rains is van mening dat goede regenkleding niet ten koste mag gaan van een doordacht ontwerp. Daarom zijn de kleding, tassen en accessoires van Rains ontworpen om de ergste weersomstandigheden te doorstaan, en tegelijkertijd stijlvol en modern.


De Naam

De naam Rains is een ode aan het element waartegen de producten van Rains ons beschermen: de regen. Dit woord stond van oudsher voor zowel vreugde als onbehagen en daarom wil Rains het een nieuwe betekenis geven door de mogelijkheden - in plaats van de ongemakken - van slechte weersomstandigheden in het zonnetje te zetten. Op deze manier wordt elk product een feestje voor alle kansen die op een regenachtige dag mogelijk zijn.

Geschiedenis

Rains houdt zich sinds 2012 bezig met de innovatie van hoogwaardige regenkleding. Rains begon met het opnieuw definiëren van de traditionele rubberen regenjas en lanceerde één enkel product: de poncho. In het daaropvolgende seizoen bracht Rains een volledige collectie op de markt met waterdichte kleding, tassen en accessoires. Tot op de dag van vandaag borduurt elke collectie op deze gedachte voort: het opnieuw leven inblazen van traditionele regenkleding in de vorm van originele regenkleding die exclusief bij Rains verkrijgbaar is.

Het Product

Elk product van Rains is bedoeld als een ode aan en het uitdagen van traditionele opvattingen van regenkleding. De kleding, tassen en accessoires van Rains zijn niet alleen hoogwaardige waterdichte producten, maar ook een combinatie van functionaliteit en stijl. Het hoofdkantoor van Rains staat in Denemarken, waardoor de esthetiek van het merk doordrenkt is van Scandinavische eenvoud, terwijl er tegelijkertijd aan de globale consument is gedacht. Lees meer over de producten van Rains hier.

Conceptwinkels

Sinds 2016 heeft Rains wereldwijd conceptwinkels geopend in weloverwogen steden, zoals Kopenhagen, Parijs, New York en Londen. Voor de architectuur en inrichting van elke winkel wordt hetzelfde principe gehandhaafd als voor elke regenkledingcollectie: een doordacht ontwerp dat voortborduurt op de oorspronkelijke kenmerken van de ruimte. Het lichte, moderne - en verrassend opbeurende - universum van Rains is een kenmerkend onderdeel geworden van alle Rains-winkels.

Win a Rolltop Rucksack

Subscribe to our newsletter to be entered to win a Rolltop Rucksack. Click here to learn more.