Are you in the right place?

Please select your shipping country.

LENTE / ZOMER 2021

De SS21-collectie met de titel Never Lost, biedt een sensorisch kleurenpalet dat is geïnspireerd op universele ervaringen in de natuur. De nieuwe kleuren Olive, Taupe en Blush maken elk deel uit van onze kleurencatalogus met kenmerkende nat-weer-ontwerpen. Innovatie in het fabricageproces en de textuur van de materialen zorgen voor een verhoogd gevoel van tactiliteit. Het assortiment afwerkingsmateriaal omvat de kenmerkende Matte, Shiny, Velvet en transparante Shadow.

KOOP DE LOOK.
LENTE.ZOMER
2021

Nat weer hoeft niet ten koste te gaan van een geweldige stijl. De Never Lost collectie biedt een ongeëvenaarde selectie van waterdichte uitrusting, variërend van hoofddeksels tot buitenkleding tot broeken. Ontdek de inspirerende looks die volledig uit de SS21 collectie zijn ontstaan.

NIEUWE STIJL.

LONGER JACKET.

Dit kenmerkende silhouet, het langste van het Jacket trio, voert een uniseks silhouet met nat-weer dekking tot over de knie.

Verken jassen →

NIEUWE SERIES.

BUCKLE BAGS.

Kenmerkende silhouetten krijgen een update met rubberen gespsluitingen. Het resultaat is een sportievere, meer technische serie die geschikt is voor de hedendaagse moderne stadsbewoners.

Verken Buckle Bags →

NIEUWE ACCESSOIRES.

WEEKEND WASH BAG.

De serie Weekend Bags krijgt een uitbreiding. Geïnspireerd door onze Weekend Bag, is de nieuwe toilettas verwant aan het kenmerkende silhouet, vervaardigd uit waterdichte PU.

Verken Accessoires →

Olive.

Velvet.

Taupe.

Shiny Amber.

VERKEN DE
SS21-SHOW.

Never Lost is een digitale show waarin de Rains Lente / Zomer 2021 collectie verkend wordt. Navigeer via diverse camera's om dieper in de presentatie van de collectie te duiken.

Rains nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze nieuwste collectie introducties, exclusieve drops en updates van Rains.