Are you in the right place?

Please select your shipping country.

Veelgestelde vragen

Ja, al onze jassen worden getest tot 4000 mm en de tassen tot 8000 mm.

Waterkolom druk geeft de hydrostatische druk aan, die nodig is om in een bepaalde stof door te dringen. Hoe hoger de waarde, des te waterbestendiger een stof is en des te meer waterdruk deze aan kan voordat hij gaat lekken.

Over het algemeen vallen uniseks jassen iets ruimer, zodat er een normale jas of trui onder kan worden gedragen. Zie ook onze maattabel.

Ja, je kunt je jas op 30-40 graden in de wasmachine wassen.

Ja, je kunt de binnenzijde van je jas strijken als je de buitenkant kreukvrij wilt krijgen.

Ja, dat is mogelijk. Ga naar deze website en bestel een nieuwe riem. Dit kost € 7 inclusief btw en verzendkosten. Klik hiervoor op deze link

Hiervoor gebruik je ons Retoursysteem, waarop je je aanmeldt met je e-mailadres en bestelnummer, en je kunt kiezen voor een terugbetaling of omruiling binnen 14 dagen na aankoop.

De dichtstbijzijnde winkel vind je hier.

Ja, in de verzendmail vind je een link die je omleidt naar de pagina van het vervoersbedrijf.

Voor klanten die zich buiten de EU bevinden, kunnen er lokale toeslagen (invoer- en inklaringskosten) in rekening worden gebracht, afhankelijk van de regio en plaatselijke douanerechten. Deze toeslagen zijn voor eigen rekening van de klant. Je kunt deze toeslagen hier berekenen: www.dutycalculator.com

Dat hangt ervan af. Als je hem hebt gekocht in onze winkel, kun je het best daar contact mee opnemen. Als je hem op www.rains.com hebt gekocht, ga je simpelweg naar het retoursysteem als de jas nog onder de garantie van 2 jaar valt. Als de garantietermijn is verlopen, kun je ons een mail sturen met een foto van het probleem, waarna we ons best voor je zullen doen.

Ga naar je verzendmail en controleer de link, waarmee je je bestelling kunt volgen. Misschien heeft het verzendbedrijf al geprobeerd je bestelling af te leveren, terwijl je niet thuis was. Als dit het geval is, kun je het best contact opnemen met het verzendbedrijf dat in de volglink wordt vermeld.

Nee, terugbetalingen voor onlinebestellingen zijn niet mogelijk in onze fysieke winkels. Het is echter wel altijd mogelijk je artikel te ruilen vooreen ander product, andere kleur of andere maat.

Ga met ons mee op reis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Rains en lees meer over reizen, architectuur, food, fashion en kunst.