Are you in the right place?

Please select your shipping country.

Lange levensduur

Een lange levensduur is een van de meest beïnvloedende parameters voor het verbeteren van de impact op het milieu gebleken. Anders gezegd: hoe langer een regenjas meegaat, hoe kleiner de jaarlijkse milieu-impact ervan is. In dit geval zijn zorg voor en onderhoud van het product een essentieel aspect van duurzaamheid.


Slimme zorg

Slimme zorg

Zorg door de consument is sterk van invloed op de algehele milieu-impact en levensduur van regenkleding. Rains heeft daarom een belangrijke rol te spelen in het voorlichten van onze klanten over de juiste mate van zorg, zodat de prestatie, duurzaamheid en lange levensduur van onze regenkledingproducten geborgd zijn. Door tips en trucs voor slimme zorg te geven, stellen we u in staat om beter voor uw regenkleding, -uitrusting en het milieu te zorgen.

Tips en trucs

Tips en trucs

De regenkleding, tassen en accessoires van Rains zijn zelfreinigend tijdens gebruik – zoals we graag mogen zeggen. Af en toe een spoeling in de regen volstaat vaak genoeg om uw regenkleding en -uitrusting op te frissen, maar soms moeten we naar andere middelen grijpen om jammerlijke en ongewenste aarde, vlekken of geuren te verwijderen. De beste manier voor het verwijderen van het vuil is door met de hand het oppervlak en plekken schoon te maken en de regenkleding te laten luchten, zodat deze kan opfrissen. Regelmatig het oppervlak wassen kan bovendien het ademend vermogen in stand houden, de kleur levendiger maken en het nuttige leven van de regenkleding en -uitrusting verlengen.

Rains Garment Cleanser

Rains Garment Cleanser (Kledingreiniger)

Rains heeft een efficiënte en toch zachte schuimzeep ontwikkeld, die ideaal is voor het reinigen van oppervlakken en vlekken van waterdichte regenkleding. Dit schoonmaakproduct is ontwikkeld na het uitvoerig onderzoeken en testen van de waterdichte kleding van Rains. De vloeistof wordt verdeeld als een schuim dat vuil, vlekken en andere onzuiverheden verwijdert. Het is makkelijk in gebruik en bruikbaar op alle producten van Rains op basis van polyurethaan.

Instructies
Stap 1: Breng een klein beetje van de schuimzeep op de gewenste plaats op.
Stap 2: Reinig het gebied door er zacht met een droge doek over te wrijven.
Herhaal het, afhankelijk van het gebruik, regelmatig om het oppervlak van de jas te optimaliseren.

Naar het product →


Ga met ons mee op reis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Rains en lees meer over reizen, architectuur, food, fashion en kunst.