Are you in the right place?

Please select your shipping country.


Geaccepteerde betaalmethoden

VisaMastercardMaestro Apple Pay Google PayiDEAL

Commitment

Als een mondiale lifestyle-retailer en fabrikant, actief in locaties wereldwijd, heeft Rains een verantwoordelijkheid om een positieve impact te waarborgen op onze mensen, het milieu en de gemeenschappen waarin we werken.


MVO-beleid

MVO-beleid

Onze commitment berust op een holistische benadering en integreert zowel sociale als ecologische en economische belangen in de core van onze business. We onderschrijven wat internationaal overeengekomen is als minimumstandaard voor verantwoordelijk zakelijk gedrag, inbegrepen respect voor arbeids- en mensenrechten, de bescherming van het milieu en het bestrijden van corruptie.

Rains’ beleidscommitment downloaden

Light the Way

Light the Way

We nemen actief een wijdere verantwoordelijkheid, die meer omvat dan de regelgeving voorschrijft, om een positieve verandering naar duurzame ontwikkeling te bevorderen. We kunnen de wereld niet op ons eentje redden, maar hebben er vertrouwen in dat onze inspanningen daaraan kunnen bijdragen. Van onze reis doen we verslag in Rains’ verantwoordelijkheidsrapport: Light the way. Hierin werpen we licht op onze verantwoordelijke zakelijke activiteiten en duurzame ontwikkelingsdoelen.

Rains’ verantwoordelijkheidsrapport downloaden