Are you in the right place?

Please select your shipping country.

INTRODUCTIE:
GLACIAL

Waterdicht

Robuust

Geïsoleerd

De Glacial outerwear serie maakt gebruik van een dikke en duurzame keperstof, met gewaxte waterdichte PU. Elk kledingstuk uit deze categorie is zwaar gewatteerd met veerloos isolatiemateriaal en uitgevoerd in stevige, op werkkleding geïnspireerde modellen.

III UNISEKSMODELLEN

Knielengte.
Geïsoleerde capuchon.
Zijzakken.


Minimalistische kijk op werkkleding.

DE INWONERS
VAN AMAGER

Gecast in en rond de HW20 Runway Show in Amager, Kopenhagen: zeven jonge talenten verzamelen zich voor de lancering van Glacial. Zoals de collectie werkkleding interpreteert voor jonge stedelingen, vertegenwoordigt de cast de opmerkelijke gemeenschaps- en familiecultuur van de Deense enclave, die door hard werken en gekozen familieleden bij elkaar wordt gehouden. Amager is het dichtstbevolkte eiland van Denemarken, geografisch verdeeld in de oostelijke helft met woonblokken - en de westzijde met een mix van bossen en velden. Ondanks de tweedeling hebben we de Glacial-collectie vastgelegd, waar de stedelijke architectuur wordt onderbroken door de natuur die erdoorheen knalt.

Rains nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze nieuwste collectie introducties, exclusieve drops en updates van Rains.